11 oktober 2020

Helgen📱📱📱

Allmänt

Den här helgen har typ enbart lagts åt att få ordning på min telefon! Igår satt jag i applesupporten hur länge som helst, 4 ggr fick jag ringa, och det slutade inte bra så jag gav upp det för dagen och återupptog problemet idag. 

Igårkväll va vi bjudna hem till per och Carina på middag, och innan det bowling på ball breaker. Jag konstaterade att sist jag bowlade var i samma sällskap på samma plats för 4-5år sen, jag va gravid med Elvira iaf. Så jag skyller min dåliga placering på min oerfarenhet🤷🏼‍♀️😅.  Men det var kul iaf!

Idag tog jag upp kontakten med Applesupporten, vilket slutade i att jag fick åka till en applebutik för att eventuellt som sista utväg kanske kunna rädda telefonens innehåll. Men det gick inte! Telefonen behövde återställas till som fabriksny. Så alla bilder som är tagna från maj-nu är raderat ur telefonen. och mitt icloud har jag vetat varit fullt en period så där har ju inte allt sparats heller. Men som tur var så tog tydligen det minnet slut först 28 augusti. Såå det jag förlorade var då bara drygt en månad, SÅN tur i oturen🙏🏻 att telefonen la av nu och inte om ett halvår. 
Nu har jag dessutom köpt till mer utrymme i icloud (jag trodde de skulle kosta 200kr/månad men de va visst 200gb man köpte för 29kr😂) så därför har jag inte velat köpa till utrymmet tidigare för jag tyckte att de va så orimligt dyrt.
Nu får jag försöka spara ner alla bilder från senaste månaden från bloggen så att jag har dem i mobilen igen🙏🏻 så jag har att göra här😅😴

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress