3 oktober 2020

Fredagen

Allmänt

Jag började med att åka in en snabbis till salongen, kolla läget, betala fakturor och skicka iväg ett par produkter✔️ det är finare än nånsin där nu och jag längtar ännu mer till att få börja jobba 😫 

Kort efter att jag kom hem åkte Hampus (som va ledig) iväg med Elvira och köpte en soundbar till tvn (en kompromiss istället för att köpa en ny tv😅👍🏻).
Hollie sov och jag som aldrig brukar kolla på tv på dagtid fortsatte att nöta "dirty John" serien på Netflix, jag kan inte sluta kolla på den😫. Jag både älskar och hatar att va fast i serier, älskar det för att det är så spännande men hatar det för att man blir så oeffektiv. 

Elvira fick till kvällen åka hem till Anna och barnen för att sova över där, hon åkte innan middagen. Vi passade på att äta den förmodligen sista grillmiddagen (jag är till å med trött på grillat nu för att vi som oftast alltid grillar samma saker🙄) 
(null)
Jag trodde det skulle bli mindre kort tagna på bebis nr2, men det stämmer inte, mobilen/icloud är överfullt på bilder på henne👆🏻 så det är tur att bloggen finns så att bildern sparas nånstans om mobilen försvinner 🙈
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress