Elvira fick sova över hos kusinerna fre-lör och följa med Tindra till ridningen på lördag morgon. 
(null)

När hon va hemma därifrån så packade vi ihop oss och åkte till Muskö. Men först stannade vi och köpte ett stormkök! Jag har haft en önskan om att skaffa ett sånt å gå ut i skogen å laga mat -(nått gammalt barndomsminne från sjöscouterna som fått in den fantasin😂).
Så vi packade med oss det, Hollie i barnvagn och Elvira och begav oss ut i skogen.
Vi försökte hitta den bästa platsen för att kännas som "mitt i skogen" , men inte för långt in heller eftersom vi hade barnvagnen med oss.  (tydligen hamnade vi precis mitt emellan två stigar som var väldigt populära för promenad visa det sig🤷🏼‍♀️ så "urskogskänslan" försvann lite där😂)
Vi hade såklart köpt bullens pilsnerkorv, de hörde hemma i scouterna och även nu! Så efter att ha fått upp den (med en skruvmejsel vi fick springa å hämta i bilen eftersom vi saknade andra redskap-tur att vi inte satt mitt inne i urskogen där) så fick vi till slut en supergod lunch (kl 14.00). 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kommer göra om stormkökslunchen fleera gånger, men med bättre framförhållning och lite mer förberedda. 
Sen var planen att plocka svamp, men vi hittade inte en enda! Skyller på dåligt svampår👎🏻.
Så vi åkte hem till huset istället, Hampus och vira badade spabad medan jag och Hollie hängde inne. Vi åt kräftor/hamburgare till middag och var sen redo att sova kl 21, de va en tuff dag 😅.

Söndagen: vi åkte hem från Muskö, hängde hemma ett tag för att sen åka på en tidig middag hos farfar Lasse som fyllt år
(null)


Tack för helgen👋🏻
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress