29 november 2020

Helgen❤️

Allmänt

Som vanligt hinner hela helgen gå innan jag hinner skriva. Hampus är ledig en del nu och var ledig även i fredags så vi fick en lång helg tillsammans. Så i fredags åkte vi in till salongen och satte upp plexiglas vid mitt bord, skönt att få det gjort nu när jag förhoppningvis ska börja jobba lite mer framöver. 
(null)

Sen åkte vi vidare och passade på att (väldigt spontant😅) köpa en ny ordentlig säng från sova! Vi har behövt köpa en ny säng länge men det är ju bland det tråkigaste att lägga massa pengar på så motivationen har inte varit på topp för det. Men nu tog vi tag i det💪🏻 vi valde den här från viking (null) 
Den levereras som senast nångång i januari.
 
Till kvällen kom Anna, tindra och Melker över på en tacomiddag, bra dag🙌🏻

Lördag: 
28 november💔, ett år sen Andreas gick bort.. vi hade bokat upp den här dagen sen länge med Annika och Emelie, att vi skulle ses och göra något i Andreas minne. Vi möttes upp på Lida naturreservat, jag, Elvira, Hollie, mamma, Anna, tindra, moster annika, Emelie, Vilma och morbror Janne. Vi fick en sån himla mysig och fin dag❤️ Annika hade fixat hamburgare, korv och massa tillbehör som vi grillade där, sen tog vi en promenad genom lida och alla utom jag och morbror Janne gick skogsmullerundan, under tiden gick vi en promenad med Hollie. Vi hade sån tur med vädret, de va lugnt och stilla och allt var väldigt fint. vi saknar dig varje dag❤️ (null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


Elvira följde sen med mamma hem, hon skulle få sova över hos henne. Så medan dem var och åt på restaurang och pysslade hemma hos henne så tog vi en lugn kväll hemma🙌🏻 Hollie somnade vid 19 och vi kunde äta middag i lugn och ro, (fast de är egentligen ingen skillnad om Elvira hade varit hemma, skillnaden blir på morgonen när hon inte kommer in och väcker oss😅).
(null)


Söndagen:
Vi gick all in på julpysslande. I år orkade ingen av oss försöka oss på att göra en egen mall till pepparkakshuset, så vi köpte ett färdigt kit och sen småhus som Elvira fick dekorera när hon kommit hem.  (null)
Första advent och det snöar till frukosten😍
(null)
Vi hade hängt upp alla paket som Åsa har gjort till Elvira, och ställt in i hennes rum till när hon kom, gissa om hon var överlycklig när hon fick se dem😍😍 
(null)

(null)

Det stora huset började jag dekorera, det ser inte mkt ut för världen men de tog sin lilla tid att dekorera de här med😅
(null)

 Men det som tog tid var mitt nästa projekt som jag fortfarande inte är klar med - att göra ett växthus i gelatinblad och grillpinnar😁 eller själva växthuset är klart men jag måste skaffa lite snödekoration och andra dekorationer innan det är helt färdigt, 
to be continued..🤗

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress