Igår hade vi en sån där väldigt behövlig 3 timmars lunch hemma hos mig, -jag, Alex, Gina och Johanna🙌🏻. När dem åkt var det dags att hämta Elvira på fsk. 
BVC besöket som Hollie hade inbokat blev avbokat och framskjutet en vecka pga sjukdom. De va lite segt, jag vill veta att de är normalt att hon är sju månader och väger typ 10kg 🙄. Trodde inte jag skulle känna detta men just nu längtar jag bara tills hon börjar krypa!! Så att man kanske kan slippa nåågra av dem miljoners tunga lyft man gör av henne varje dag, -min svank tycker inte att de är lika gosigt att bära runt på henne som min hjärna gör😬

Kvällen igår och tider jag haft över idag har gått åt att förbereda inför nissens ankomst och några av busen. Jag borde ju ha lärt mig att allt sånt här jag tar mig an tar så sjukt lång tid för mig, jag har en bild i huvudet av hur saker ska va och då blir det liksom inte alltid enklaste vägen att nå exakt dit 😅  men nu är iaf alla 24 lappar tillslut utskrivna och ihoprullade och jag har klippt ut lite former till vissa bus som kräver det, det blir nog bra det här till slut..
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress