19 november 2020

Dagarna

Allmänt

Igår var vi på Elviras extra hörseltest, på 4 årskontrollen blev hon inte helt godkänd på vänster öra. Men till saken hör att jag som satte på hörselkåporna såg att de satt lite snett och inte va helt på på vänster öra, jag tänkte att -de spelar nog ingen roll🤷🏼‍♀️. Men det gjorde det😅, och när det testet va klart så sa BVC sköterskan "hon har inte riktigt alla träffar på vänster öra så vi måste boka in ett nytt test". I den sekunden kände inte jag riktigt att jag kunde lägga in "men kåpan satt nog inte helt rätt",...eller jo det hade jag ju egentigen kunnat sagt, MEN då känns de som att jag vore en sån där förälder som inte skulle kunna acceptera att mitt barn har några "brister"/nedsattheter😂, det blev helt enkelt en svår situation att lösa i stundens hetta så då kändes de bättre och enklare med ett till hörseltest om hon nu tyckte de😅. Vi hade tid 8.30 och kom dit prick 8.30🙏🏻. Den här gången var jag såå noga med att sätta på kåporna rätt, och den här gången fick hon alla träffar. Kontrollen tog typ 2 minuter och jag fick för den lilla mödan fixa barnvakt till Hollie, lämna henne där, hämta osv. men de vare ju värt 😬 skönt iaf att hon hör bra, det var det dock inga tvivel om😁. 

Resten av dagen - jag tog en timmes promenad med Hollie innan Elvirahämtning, vi städade och plockade hemma innan Hampus kom hem och vi började med middagen. Dagen gick fort..

Torsdag: Hampus blev ledig idag och imorgon, så idag efter lämningen passade vi på att åka till ladan och byta däck på min bil, det känns som att det blev perfekt tajming eftersom första snöflingorna kom idag❄️
(null)

Sen åkte vi till port 73 för att fördriva tiden tills städerskan va klar hemma. Vi tog en tidig lunch på ett café och köpte papper till nissebreven😍 jag längtar såå mycket till att få visa elvira alla bus nissen ska göra. 
(null)

Till seneftermiddagen var det dags för mig att åka in till stan och få jobba lite, det var kul🙌🏻🙌🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress