30 december 2020

Mammas julklapp

Allmänt Jul

Den skämde bort oss mer än vi nånsin kan tänka oss. 
Vi hade bokat upp den här dagen, kl 14 skulle vi va hos henne utan barn och bil. Hon hade förberett supergott tilltugg som vi åt tillsammans med bubbel,- gravad oxfilé, friterad camembert och små blinier med gräddfil, rödlök och löjrom🤤🤤🤤 (jag hade varit nöjd med bara det som julklapp🙏🏻)
(null)

(null)

(null)

Vi skulle ha 3 datorer/paddor tillgängligt. (Vi trodde vi skulle tävla i nått😂) men så var det inte. Vi fick sen varsitt papper med ett saldo, och tomma rader med plats för produktinfo, vi skulle få nätshoppa upp saldot och bara köpa saker till oss själva som vi vill ha men aldrig unnar oss. Materiell lycka deluxe🙌🏻😍😍😍
(null)

Jag lyckades hitta saker jag verkligen vill ha och hann även beställa allt (men då drog vi oxå över typ 45 minuter från deadline😅) 

Jag beställde: 

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)


Jag har i hela mitt vuxna liv saknat riktiga vinglas, jag började samla på blå droppen när jag va typ 15 men har inte alls gillat dem, och jag har såå många olika typer av de glasen men inget komplett. Sen har det aldrig blivit av att jag tagit tag i det här glas"problemet" men det har stört mig som tusan😂 sååå idag passade det PERFEKT för ett köp av just det! 
Jag älskar ittalas Essence och har tidigare både köpt och fått av Carina deras cocktailglas. Så jag slog till på dem, 8 vitvinsglas och 8 rödvinsglas. Sen fick vi nya champagneglas av oxå Carina så nu har vi (snart) äntligen kompletta glas av alla sorter 😍 (null) 

(null)

Och bestick, det är som strumpor hos oss - de försvinner spårlöst?! I alla fall gafflarna så där tror jag knappt vi har 5 stycken likadana. Så nu beställde jag 48 delar av dem här från Ikea, jag vill bara kunna ha likadana bestick att duka med när man är fler än 5.

(null)
Och efter allt de där nya fina så blev jag ännu mer sugen på att köpa nytt vardagsporslin, det gick inte att beställa men jag ska köpa elsaform från rusta, de här: 
(null)
8 assietter och 8 vanliga😍
(null)

(null)

Den här👇🏻 ska hänga i köket, jag tänkte köpa en klocka dit när köket blev nästintill klart, men sen glömdes det bort. 
(null)

(null)
Och nya akrylfärger 😍. De här👇🏻 i metallic ska bli kul att testa 

(null)

Sen avslutade vi kvällen med en middag på marinan, jag var fortfarande mätt sen mammas goda tilltugg men lyckades ändå nästintill få i mig den här😋
(null)

(null)

Tack tack tack världens bästa och snällaste  mamma för den här obeskrivliga bortskämdhets-dagen som jag aldrig kommer glömma❤️❤️❤️ vi måste ha varit små änglar i vårat tidigare liv som förtjänar att få ha dig som mamma❤️