30 augusti 2020

Staycation

Allmänt

Hampus var ledig fre-sön så vi passade på att utnyttja helgen till fullo. I fredags tog vi in en natt på hotell, de tog tid innan vi bestämde oss för vilket men till slut blev det ändå Elite i nacka - de hotellet vi besökt mest men vi trivs där 🤷🏼‍♀️😅. 


(null)
Innan vi checkade in tog vi en liten shoppingtur och lunch i sickla  (null)
Där finns den godaste Poké bowln jag ätit 

(null)

Sen åkte vi till hotellet för å checka in i vårt fina rum
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi bokade middag på hotellet till 19 tiden för att Hollie förhoppningsvis skulle sova igenom den. Så vi hade några timmar på rummet innan, -vi slappade, spelade spel och gjorde oss iordning. 
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
Sminkning till en finare utsikt😏
(null)

(null)

(null)

(null)

Och hollie somnade som planerat, så när det var dags för oss att sätta oss till bords sov hon gott för natten i vagnen. Dock så var även Elvira himla trött så de blev inte mkt middag för henne men hon höll sig vaken iaf med hjälp av telefonen😅
(null)

(null)
Min middag va lika god som den va fin👌🏻
(null)

Elvira fick sen somna på rummet framför tvn, och det tog inte många minuter😄

Hollie sov lika bra som vanligt och vid 07.30 tiden var båda barnen vakna. Men lagom tills vi skulle ner och äta frukost somnade Hollie för sin första vila så även den fick vi äta i lugn och ro😍🙌🏻
(null)
Morgongoset

Vi utnyttjade rummet till fullo och checkade ut strax innan 12. Då åkte vi ner en sväng till Kim och barnen i Södertälje innan vi åkte hem och hängde framför tvn resten av kvällen 🙏🏻, skön dag! 

Idag har vi mest gjort lite ärenden och fixat hemma
(null)
Gosebarn💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress