27 augusti 2020

Långhelgen

Allmänt

Det känns alltid som att vi har långhelger eftersom Elvira fortfarande är ledig tor-fre. Kommunen har dessutom bestämt att förlänga Corona-anpassade omsorgstiden fram till 31/12. Elvira ska då få gå 09.00-14.00 mån-ons, jag tycker det är dåligt och konstigt gjort!  Men det är min åsikt.. Dessutom gör detta beslut det omöjligt att kombinera ett jobb ihop med sin mammaledighet. Jag har dock "överklagat" detta och sökt dispans att få ha Elvira längre/normal tid =30h/vecka på fsk, eller åtminstonde få EN heldag per vecka som jag kan få åka in till jobbet på, så nu väntar jag och ser om det blir beviljat. 

Idag har jag mest försökt roa Elvira så gott det går, är hon road blir oftast Hollie oxå road än så länge😅 
vi har lekt olika saker ute, haft gymnastik, spelat spel, gjort slajm, cyklat mm, och sen kom Felicia och Louise till undsättning och tog över leken🙏🏻 idag var de hos oss och lekte. 
(null)

(null)

Dagens smartaste lek uppfanns när Hollie sov, Elvira var en magisk dam som trollade bort olika värkar på mig - med hjälp av massage - samtidigt som jag låg i solsängen,  HUR bra var inte den leken?! dessutom tyckte Vira att den va superkul så jag fick nog till iaf 30  gratisminuter där i solsängen samtidigt som hon va nöjd och glad 😎
(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress