30 september 2019

Måndag

Allmänt

Lämningen idag slog rekord i ledsenhet hos Elvira.. När ska det vända!!😫  Det är fortfarande värst när jag lämnar men Hampus kan omöjligt lämna henne om det inte ska bli vid 06.30 tiden och det funkar inte heller (om det ens går att lämna så tidigt..). Så det är väl bara att fortsätta härda ut ett tag till och leva på vetskapen om att det går över så fort jag lämnat gården. Jag kommer iaf aldrig nånsin i livet glömma hennes separationsångest från speciellt mig som har varit som en röd tråd sen hon började på fsk i Gubbängen.

Dagen annars gick ut på att lösa och fixa massa ärenden,- introducera städerskan, köra ut bilen jag fått låna av pappa sen jag vart billös ut till honom, va på salongen-om endast ett par timmar, fixa en ny (svinbillig) bilförsäkring, hinna luncha med Hampus på odenplan däremellan allt👌🏻 och sen hem för att hämta Elvira vid 15 tiden. 
Mamma som skulle passa Tindra Och Melker följde först med å hämtade Vira så åkte vi tillsammans allihopa hem till dem så fick hon leka lite där oxå🙌🏻
Så med undantag för starten så blev det en bra dag! 


Elviras bedömning av min bil som fick åka den första gånge imorse: 
"det är den bästa bilen nånsin och vi ska aaaldrig sälja den, den är mycket bättre än en rosa bil" 
(hon ville att jag skulle köpa en rosa bil😅)  så det blev väl 5 av 5⭐️ enligt henne 🤩👌🏻