28 april 2019

Söndag

Allmänt

Återigen blev det en tidig utomhusfrukost innan vi (Hampus för det mesta) satte fart med dagens projekt. Nu är allt staket rivet och Hampus var iväg å köpte en bandslip som gjorde golvslipningen lite enklare. Nästan halva golvet hann han med å slipa innan nån del smälte sönder i slipen 😂 men de va bara å  köpa en ny sån del så de va inget "jobbigt" problem.. 
Jag däremot behövde jobba en hel del på min solbränna, jag har en roll att passa den 24/5 som kräver en bra bränna så🤷🏼‍♀️, (men jag tar igen sysselarbetet andra timmar/dagar 😉).

(null)

(null)

(null)
Och dessutom hade Hampus redan en hjälpreda i bygget👆🏻
(null)

Det viktigaste med dagen var ändå Elviras gymnastikavslutning! Barnen skulle gärna få va utklädda till djungeldjur om dem ville eftersom gymnastikens olika lektioner har handlat om djungeldjur. Så Elvira fick bli en snäll tiger (hon ville inte va en stor farlig tiger, viktigt😅). Hon har älskat sina gymnastiktillfällen så jag är väldigt glad att hon fick göra detta, vi får se om det blir någon fortsättning i höst. (null)

(null) 

(null)
Alice och hon fick varsin medalj  🥇🥇

Efter detta pass gick vi på direkten vidare till gymmet, körde ett helt okej ben och magpass. Men nu när jag kört några gånger utan Elvira så känner jag ändå skillnaden på effektiviteten med och utan henne. Men det går ändå väldigt bra när hon är med så jag ska absolut inte klaga, hon är oftast väldigt snäll och lydig🙏🏻

(null)
Vi hann med en tur till gungorna oxå innan det var läggdags.

Efter middag, dusch och nattning påbörjade jag lite pyssel inför min fest, jag har beställt dekorationer som behöver anpassas lite mer efter temat och så pysslade jag ihop några andra småsaker. Minns alla förberedelser inför 25års festen vi hade som om de vore igår, det är såå kul med allt planerande och fixande inför fester, älskar sånt😍
(null)

(null)