28 blir jag idag! 28 låter sååå mycket mer än 27, medan 29 inte låter speciellt mkt mer än 28 tycker jag.. så nästa år behöver jag inte han nån ångest alltså😏 

Nä men de är kul å fylla år. Imorse gav Elvira mig sovmorgon! Det händer ju aaaldrig!! Å så på min födelsedag hände de, kunde ju inte bli mer lägligt 😍 till 08.30 fick jag sova🙏🏻 tack Elvira! 
Sen fortlöpte dagen på snabbt, jag tyckte jag fixade det mesta igår men tydligen inte så jag har typ småfixat och förberett hela dagen - fast hela dagen blir kanske totalt 2h effektiv tid skulle jag gissa på eftersom man har fullt upp att underhålla och greja med Vira. 
Vid 17-18tiden kom familjen över på middag, jag gjorde två små förrätter, pappa grillade hjort och viltsvin till varmrätt som jag gjorde ugnsrostade rotfrukter till och "grannfruns grillsås", och eftersom jag inte gillar desserter så mkt så gjorde jag en egen slags hallonglass till efterrätt. 
Kvällen blev helt perfekt, tack för att ni är bäst familjen!!😍❤ Å tack för alla presenter❣️

Tomat och mozzarellasallad med citron, salt, olja och basilika⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ samt avokado med skagenröra- en gammal favorit👌🏻

(Kul att jag inte har en enda bild på en människa från dagen 😂👎🏻)