Om man kan kalla det för framförhållning så fick jag igår veta att Hampus jobbar till 16 alla dagar den här veckan🎉 (det är framförhållning i hans jobb, men noll framförhållning i mitt). Men det betyder att jag kan jobba kväll iaf två dagar den här veckan. Idag och på torsdag. Imorgon stannar jag hemma för Hollies skull så att hon slipper följa med på gympan. 
Men eftersom nagelkunder behöver veta med ungefär 4 veckors marginal om jag ska jobba för att kunna planera in sina tider så är det inte lätt att lyckas matcha deras behov med så kort varsel. Men jag hann få in två av tre tider till ikväll och hoppas på tre av tre till på torsdag✊🏻 det känns psykiskt bra att få va där lite och att få ta emot kunder. 
OCH idag var Elins första dag!! Hon är inte helt klar i sitt rum men snart så och på god väg🤩
(null)
Men innan jobb och allt👇🏻
(null)
Vi flydde hem till Anna igen för att städerskan skulle komma. Hollie fick leka i Tindras rum👇🏻
(null)

(null)
När Elvira var hämtad lekte vi vidare i hennes rum, 
(null)
Men Hollie ville hellre dregla ner och äta upp katten på Elviras nya byxor som hon fått efter sina kusiner, dem gick hem hos båda barnen😅👍🏻
(null)

(null)

För övrigt: det viktigaste med dagen - COLIN fyller 1 år idag!!! 😍🎂🎉 grattis på födelsedagen min finaste bästa lilla gudson❤️❤️❤️ vi längtar efter att få fira dig! 
(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress