6 maj 2020

Mutor..

Allmänt Elvira

Veckans två enda lämningar på fsk gick ovanligt bra, men inte pga ingenting.. jag mutade barnet😒.. sjukt opedagogiskt kanske men med tanke på hur sista lämningen förra veckan var så kände jag att nu gör jag vad som helst för att slippa det! SÅ jag sa att hon skulle få en kaka när vi kom hem från fsk om hon kunde säga hej då till mig med en kram och puss och inte skrika, sparka eller hålla fast i mig. Det var ju inte så att hon lämnade mig i världens glädjerus, men hon gjorde iaf inget av ovanstående👆🏻🙏🏻. Sen har jag ju oxå sagt att jag är på jobbet på dagarna och Hollie är hos en tant som bor i stan, för utan den "vita lögnen" skulle hon bryta ihop ännu mer och tycka att livet är ännu mer orättvist än det redan är. Hon har haft en sån "det är orättvist"-fas ett tag nu (längre än Hollie funnits så de har inte med henne att göra), men därför skulle jag aldrig kunna säga att Hollie får va hemma med mig på dagarna för det skulle isåfall va det mest orättvisa i hela världen.
(null)

(null)


(null)Men nu har vi en långhelg framför oss utan några vidare måsten. Förutom att ÄNTLIGEN få träffa Jenny och Colin!! Pga Coronaisoleringen har de inte kommit nått till sthlm, Minns inte ens när senast va jag såg dem, men Colin kunde iaf inte krypa/ta sig framåt å nu kan han de 😫😭 man vill inte missa sånt!!


(null)
Pappa håller sig även han fortsatt lite isolerad så vi ses på FaceTime, idag fick Elvira följa med på en tur i hans nya båt via FaceTime 😂👍🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress