4 maj 2020

Måndag

Allmänt

Vi fick meddelande från fsk imorse om att det rådde personalbrist pga sjukdom och alla barn som har föräldrar hemma blev ombedda att stanna hemma. Helt plötsligt blev morgonen väldigt mkt mindre stressig 😅. Jag tycker det är bra när fsk säger till om sånt som kan hjälpa dem. Men det är  väldigt svårt att inte få dåligt samvete av ALLA kommentarer Elvira får som har med Hollie att göra: "nej jag kan inte göra det när jag håller Hollie", "nej du får vänta nu matar jag Hollie", "nu måste hon få sova kan du leka på övervåningen" , "vi gör det när Hollie vaknat/somnat". Allt blir av förklarliga skäl anpassat efter Hollie och är man själv hemma då och inte kan klona sig så känner man sig väldigt orättvis mot henne, samtidigt som hon klättrar på väggarna (och gör mig galen) = ännu mer dåligt samvete 😫. Men sen är det värst nu i början och det kommer bli lättare å lättare att prioritera Elvira oxå, det försöker vi förklara för henne så hon inte tror att det alltid ska va så här. 
Det som räddade den här dagen var att Linnea och Linda kom på middag, det såg hon fram emot hela dagen💕.

(null)

(null)
Dagens "projekt" blev en runda på Ica maxi, jag hade tänkt åka till plantagen oxå men jag orkade inte lasta in och ut allting i bilen igen 😂 så det fick räcka så.. 
(null)
Jag satt fast med matningen i soffan samtidigt som Elvira ville leka kurragömma, då är det tur att hon nöjer sig med att leka kurragömma i bara tv hörnan och gömma sig (huvudet) under filten👍🏻
(null)


(null)
Till middag lagade vi kikärtstacos😋Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress