Helgen for förbi!! De går snabbt när man håller på med köket 24/7. Efter att golvet blev klart i lördags så påbörjade vi bygget av inredningen igår. Vi började med skåpen för kyl, frys och skafferiet, planen var att få dem klara men det dyker ju alltid upp lite hinder som gör att saker drar ut på tiden. Men vi fick iaf upp stommarna, dörren för frysen plus att vi (hampus) fick in frysen oxå👌🏻 men helt klart blev det inte.
(null)
Hon va så uttråkad 👆🏻😂
(null)

(null)


(null)

Jag är ändå nöjd med att vi kom så här långt med tanke på hur lång tid allt tar, speciellt när jag är rätt okapabel till att hjälpa till å lyfta och bära de tyngsta sakerna..

Idag, måndag så var fsk stängd. Elvira fick då va hemma med mig, vi började med att gå till en lekpark där hon fick leka av sig lite innan det skulle bli tråkigt för henne igen. 
(null)

(null)

för efter detta fortsatte jag ihopbyggandet, nu tog jag lådorna som ska in i skafferiet bredvid frysen, det är 6 lådor och tre olika storlekar. Den förvaringen kommer bli 👌🏻 mot vad vi har haft -endast hyllplan. 
Detta tog några (för Elvira tråkiga) timmar så hon fick bestämma vad vi skulle göra när jag va klar, det blev cykla till lekparken igen👍🏻. 
Men vi hann knappt hem därifrån innan det var dags för henne att få åka med Hampus till exploria, DET var dagens efterlängtade höjdpunkt!! 
Medan dem var där passade jag på att fortsätta måla på min tavla. 
Så måndagen blev ändå relativt effektiv för oss alla🙌🏻

Jag vill inte "avslöja" tavlan innan den är klar eftersom jag tror att den kommer bli misslyckad då.  meen, färgerna denna gång är så snygga👇🏻, inte alls mina favoritfärger egentligen men jag gillar de ändå 😍 lite mer jordnära, varma färger. 
(null)
100x blurad 😅
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress