7 mars 2020

Sista tiden

Allmänt

Veckorna går lika fort som vanligt!! Hampus har varit ett par dagar i Gnesta och jobbat denna vecka så vi har fått hjälp av mormor och moster Anna med å hämta Elvira från fsk ons-Tor🙌🏻.
Fredagen fick vi mycket gjort på, jag hade bara bokat in en kund så det slutade med att hampus följde me in till salongen efter att vi lämnat Elvira för att jag skulle passa på att klippa honom efter kunden. Efter detta gjorde vi ett försök att köpa ett babyskydd, vi köpte inget men vi konstaterade iaf vilket vi kunde ha till barnvagnen för att babyskyddet ska gå å sätta på den. Med Elvira hade vi inte något sånt babyskydd eller adapter och det är något jag fortfarande ångrar! Så det "misstaget" kommer jag inte göra om.
Planen var sen att åka hem för att bygga kök, men vi åkte istället hem för å konstatera att Ikea missat en massa gångjärn i vår beställning som var avgörande för att vi skulle kunna få upp resterande luckor till kyl/frys delen, så istället fick vi åka till Ikea å köpa det🤦🏼‍♀️
Sen fick vi skynda oss hem för en snabbfix innan det var dags för kvällens planer- äta middag på marinan med mamma, Jenny, Michael, Colin, Anna, Micke och Emelie. För efter detta skulle vi alla förutom mamma som blev barnvakt åt Colin och Elvira till globen för å se showen vi fick av mamma i julklapp -oh what a night, det var en show med massa favoritlåtar från olika musikaler och väldigt bra!!👌🏻 den "kända" i 4 manna gänget var David Lindgren men jag kände igen två av dem andra oxå från andra musikaler vi varit på under åren. Det blev en väldigt bra och effektiv fredag ändå! 
(null)
Igår var det 50dagar tills lillasyster kommer😍

(null)


(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress