I fredags när Elvira sov hos mormor bestämde de sig för att forstätta helgen på Muskö med Anna och barnen. Så när lördagen kom var de bara förbi och hämtade mer kläder sen for de ut dit. Hampus låg sjuk hela lördagen men de gjorde att jag fick mycket gjort medan Elvira var iväg på annat iaf! Jag byggde lådor till köket, tvättade, städade så bra det går i röran och handlade, sånt som jag inte hunnit/kunnat göra sista tiden här. 

 
Söndagen, jag började med å bygga lådor igen, tre skåp är klara nu. Sen var det ju hög tid att se över bebiskläderna vi har sparat från Elvira, så vi tog ner allt från vinden i st 44-68 och gjorde plats i en byrå för dessa. Jag minns inte hur mkt man behöver men jag tror att vi har tillräckligt till å börja med. 
Angående barnrum så har vi nu bestämt att slänga ut den onödigt stora soffan vi har i tv rummet, skaffa en mindre bäddsoffa för å kunna ha kvar projektorn och även ha ett gästrum, men sen även flytta över mitt hobbyrum till det rummet så att det blir kontor/hobbyrum/gästrum/tv rum, får se om detta går å kombinera på något bra sätt😅
Och då gör vi om mitt hobbyrum till bebisens. Detta är projekt som kommer få tas tag i så fort köket är klart vilket kommer bli väldigt nära bf... så jag räknar inte med att ha ett färdigt barnrum till bf, men bebisen kommer få sova i en crib bredvid oss första tiden ändå så det blir bra. 

Viras helg🙏🏻❣️
(null)

(null)

V.36 idag👇🏻
(null)

Råden eller vad man ska kalla det som man får i dem här gravidapparna känns så förskönade😂 (iaf med vår verklighet)
(null)

 Vi går inte runt å väntar å väntar, jag går mest runt i ett stressat kaos av köket- med en oro att vi inte ska hinna klart,  och med en stress av dem där praktiska sakerna vi inte har gjort (tack för parantesen där iaf👆🏻😂). Vilar mkt gör jag inte heller som den tipsar om i en annan flik. Nä men det är ju kul om deras texter stämmer för andra, jag är glad för deras skull 😂👍🏻

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress