Gud vad den stĂ€ller till det för allt och alla, jag Ă€r sĂ„Ă„ trött pĂ„ den nu och jag Ă€r sĂ„Ă„ irriterad över att ett influensavirus kan lĂ„tas slĂ„ ut hela samhĂ€llen som det hĂ€r gör! Jag förstĂ„r att man mĂ„ste ha respekt mot det för det finns kĂ€nsliga riskgrupper som inte kan vĂ€lja att ta vaccin osv, men sĂ„ som det hĂ€r slagit mot samhĂ€llen kan man inte tycka Ă€r realistiskt försvarbart! SĂ„Ă„ mĂ„nga blir drabbade, anstĂ€llda som blir av med jobben och företagare som gĂ„r i konkurs. Och paniken folket har över viruset!? Att sjĂ€lva bli smittade, SĂ„ lĂ€nge man inte Ă€r gammal eller sjuk sĂ„ förstĂ„r jag den inte!!  MEN jag förstĂ„r paniken OM man Ă€r en riskgrupp, till 100%. Men de flesta av oss Ă€r inte dĂ€r sĂ„ varför ska man va sĂ„ rĂ€dd!!đŸ˜«  Sen att man som ung inte ska föra smittan vidare till Ă€ldre Ă€r en annan sak, men dĂ„ fĂ„r man vĂ€l bara som rĂ„den sĂ€ger undvika att trĂ€ffa de Ă€ldre under en period?! Och de Ă€ldre/riskgrupperna behöver inte utsĂ€tta sig för situationer dĂ€r smittan kan spridas. 

Jag vill inte bli sjuk i nĂ„nting inför förlossningen oavsett vad det Ă€r, och jag vill Ă€nnu mindre att Hampus blir det eftersom man nu pga Corona inte fĂ„r ha minsta förkylningssymtom om man ska fĂ„ va med pĂ„ förlossningen. SĂ„ om han har lite hosta sĂ„ kommer jag fĂ„ föda sjĂ€lv. Det finns inte pĂ„ vĂ€rldskartan att jag kommer göra det! Om det sen innebĂ€r att vi ska behöva lĂ„sa in oss veckorna innan bf sĂ„ kommer jag göra det -med undantag för jobben.. men om man inte vill bli smittad sĂ„ Ă€r det vĂ€rt att isolera sig sĂ„ gott man kan kĂ€nner jag. 

Men mitt i allt det hĂ€r Ă€r jag glad över dem mĂ€nniskor som fĂ„r samhĂ€llet att fortsĂ€tta överleva, tex. mina kunder som fortsĂ€tter gĂ„ hos mig, -hittills Ă€r jag vĂ€ldigt skonsamt drabbad av kundbortfall, men mĂ„nga i min bransch har drabbats vĂ€ldigt hĂ„rt och kommer fĂ„ det tufft en period. Sen har ju jag turen att gĂ„ pĂ„ mammaledighet hĂ€r snart sĂ„ för mig personligen sĂ„ gör ett eventuellt kundbortfall inte sĂ„ mycket, men jag tĂ€nker mest pĂ„ alla andra kollegor i branschen som jag vet hur mkt de har slitit för att komma dit de Ă€r, (som alla har gjort som byggt upp sina företag frĂ„n grunden..), det Ă€r sorglig Ă„ se allas livsverk raseras pĂ„ bara veckor eller mĂ„nader.
Utöver Bra kunder sĂ„ har jag dessutom haft vĂ€rldens finaste brf som reducerat min hyra i tvĂ„ mĂ„nader!! SĂ„na fina gester gör mig oxĂ„ sĂ„Ă„ glad i dessa tider, att alla gör vad dem kan för att hjĂ€lpa till och underlĂ€ttađŸ™ŒđŸ»â€ïž

Regler pĂ„ BB sthlm nuđŸ‘‡đŸ»

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress