15 juni 2020

Måndag

Allmänt

Idag gick Elvira näst sista dagen på fsk, efter morgondagen får hon sommarlov i jag vet inte hur många veckor 🤩 men det sorgliga är att hon byter avdelningen till hösten från humlan till fjärilen och kommer behöva lämna Matilda😟. Jag frågade idag vad hon kommer sakna mest när hon är ifrån fsk nu under sommaren, hon svarade Matilda💕. 
Men alla pedagoger jobbar väldigt nära varandra och hjälps åt och förskolan är inte så stor så hon kommer få träffa Matilda varje dag ändå, de är värre när hon börjar skolan sen😅. 

Idag fick hon ta med sig Minou hem, en sista gång innan sommarlovet. Under sommaren får vi styra en sleepover för gud vad dem tjatar om det😅. 
(null)
Vi stannade i lekparken på vägen hem 
(null)

(null)

Minou åkte mot deras båda vilja hem strax efter vi ätit middag, men då var Elvira sitt tröttaste jag och fick lägga sig kort efter. 
Jag är oxå rätt slut efter den här dagen, inte pga dem👆🏻 men har haft en sån "har varit trött hela dagen" -dag idag 😒 så det blir en tidig kväll ikväll så att jag oxå kan ladda upp inför firarhelgen som börjar imorgon 🤩 #mamma60år
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress