Hemresan från huset började vid 10 på söndagen, bilen var fullpackad, Hollie nyäten och Elviras padda var full-laddad. 
Jag såg framför mig att vi skulle komma hem supersent och behöva göra massa stopp! Men Nää! Hollie sov HELA resan, vi stannade två mil från Hudiksvall för å äta lunch å ge henne mat, vi väckte henne, hon åt och somnade om direkt. Sen sov hon hela vägen till Arlanda, där valde vi att stanna och väcka henne igen för att vi befarade köer mot sthlm. Så vi väckte henne och gav henne mat och Elvira en mackmiddag. Efter det stoppet var hon vaken ett tag. Vi var hemma runt 18 tiden för köer var det inga heller 🙌🏻. Elvira somnade bara ett litet tag innan lunchen och resten av resan var hon vaken och imponerande duktig👏🏻.
På vägen upp lyssnade vi på spellistan jag gjort "mamma 60år", de kändes som man ville "tagga till" lite 😄 men på vägen hem när stämningen inte va lika festlig körde vi på poddar😅 mordpoddar och P3 dokumentärer.

(null)

(null)
Väl hemma fick de bada båda två💕
(null)


Idag måndag, då hade vi efterkontrollen på mvc, Elvira var hos mormor under tiden och Hollie hängde med mig till odenplan. Det gick bra, vi avslutade med en lunch hos mamma innan vi åkte hemåt och försökte börja ta tag i kaoset efter hemkomsten, det gick sådär😒, fick röja av de sista när hampus kommit hem. 

Det känns himla tomt å tråkigt nu, man har sett fram emot den här helgen såå länge och så är den bara över😟 men man får se tillbaka på alla bilder å roliga minnen helgen gett oss och planera in nya saker att se fram emot ☀️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress