Nu har firarhelgen börjat! Mammas 60års firande 😍🎉💃🏼Egentligen skulle vi va på väg mot Palma, men Corona ledde oss till Östersund istället 😅 men enligt SMHI är det ingen större skillnad på dem ställena den här veckan😎.
Imorse fick Minou och Elvira överlämna presenter till Matilda, Anna och Stefania eftersom de va Elviras sista dag, minou går veckan ut sen får hon oxå sommarlov☀️. Hampus hämtade Elvira på väg hem från jobbet och då hade Matilda fått en lång kram av Elvira innan hon lämnade humlan -för sista gången. 
(null)

Sen började färden mot Östersund, vid 14 tiden kom vi hemifrån. Men vi delade upp resan så idag har vi åkt till axmarsbruk drygt 2h hemifrån och bor på ett supermysigt bed and breakfast. Både Hollie och Elvira somnade med detsamma i bilen, Elvira sov ca 1h och Hollie vaknade hungrig 2minuter innan vi va framme, bra tajmat😄👌🏻.
 Middagen gick vi 10 minuter bort och åt på en restaurang precis vid havet som hade världens godaste mat!! Tror restaurangen är rätt så känd för den ligger för mig mitt ute i ingenstans men hade trots att det är tisdag väldigt mkt gäster, och vi va tvugna att boka bord. 


(null)
Innan middagen behövde vi piffas till 💁🏼‍♀️
(null)
(null)

(null)
📸@Elvira 

(null)
Hollie är för det mesta nöjd, men under den här middagen var hon inte alls sig lik, hon var mot slutet nästintill otröstlig vilket aldrig har hänt, men sen efter en flaska mat och en kaskad på de så lugnade hon ner sig 🤦🏼‍♀️
(null)
Jag åt skärgårdslådan🤤🤤🤤
(null)


(null)(null)

Inte nog med att firarhelgen börjar idag, Hollie fyller även 2 månader 😍🎉
(null)
🤍🤍🤍
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress