SOM hon längtat!! Jag vaknade vid 07 imorse, då gick jag upp och gjorde frukosten som hon beställt. 
(null)
(Här fick jag användning för mina första misslyckade tårtbottnar - som ljushållare 😂😂) 
När jag kom upp för å hämta hampus och paketen hade Elvira öppnat sin dörr och jag såg att hon stod i dörröppningen och sprang tillbaka till sängen när hon såg mig😅.
sen sjöng vi och hon fick alla sina paket på sängen.  (null)


(null)


(null)

(null)

Sen har vi pysslat på hemma inför kalaset som började vid 13 tiden. Elvira blev så glad för alla som kom och TACK för alla superfina presenter, hon fick SÅ mycket och så bra saker, hon fick precis något av allt som hon önskat sig -hästar, Barbies, räddningsfordon, utklädnad, prinsessgrejer, Sjöjungfru, lol, smink, slajm å mycket mer. Hon var så glad för allt🙏🏻💕. Tack tack tack för allt! (Och för allt fint till Hollie oxå💕)
(null)
(null)
(null)     
(null)
Världens bonus att dem va med👆🏻🤩
(null) 

(null)

Kalasbordet med regnbågstema som Elvira beställt/älskar.
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
Tårtan blev inte som jag tänkt mig så därför blev den misslyckad även till utseendet, som tex den där högen med moln👆🏻 som ser ut som 💩, den är till för att dölja grillpinnarna som inte gick att få ner hela vägen, egentligen skulle de va tre fina☁️ på varje sida, inte en räddningshög med 💩..
Men utan att överdriva så misslyckades allt me den här tårtan från början till slut😂 bottnarna dem till vänster blev först pannkakor, bokstavligen talat👇🏻
(null)

Sen skulle jag ha vit chokladfluff, limemousse och champagnemousse som fyllning eftersom alla behövde va vita. Då blev champagnemoussen tydligen klumpig så den kunde jag inte använda mer än den lilla del som gick att sila ut som då va rinnig istället😂. frostingen blev alldeles för lös så de första lagret jag la fick jag skrapa bort och göra om. Sen pricken över iet var då regnbågen som inte gick å få ner så djupt som jag ville så att istället högen med bajsmoln fick "rädda" upp de😂 i vanliga fall blir jag irriterad när de inte går som jag tänkt, men här blev så mkt fel så jag kunde bara skratta åt de😂
(null)

(null)
Vi delade upp oss på tre ställen, baksidan, inne och framsidan 


(null)

(null)

(null)
Första mötet med bland annat farfar och farbror Kim 
(null)

(null)

(null)(null)

(null)

(null)
En utslagen prinsessa under pizzamiddagen
(null)
Hon skulle drömma om kalaset var det sista hon sa🥰


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress