Fick tidigt imorse veta att min klipptid behövde ställas in, nu var Sandra förkyld😔. Så jag fick en dag själv med Hollie utan planer, det började med att hon gav mig sovmorgon och jag tänkte att jag ligger kvar tills hon vaknar, det slutade med att hon vaknade 10.30😂😍🙏🏻. Såna sovmornar brukar ju ge mig lite ångest, men idag kändes de bara skönt! Förmiddagen va molnig, jag hade ingen tid att passa och det var lugnt och skönt hemma, då passade jag på😍. 
(null)

Igår skrev jag att förvaringen till viras rum skulle tas tag i när vi fick tid över- och idag fick jag ju det 😄 så jag bestämde mig för att ta en tur till Ikea när jag ändå bara hade Hollie hemma. Jag hittade en vad jag tror blir perfekt bänk för henne, med åtta fack att fylla med leksaker. Jag ska försöka hinna montera ihop den till helgen. 
(null)
Den här bilden👆🏻 ser ut som en sån där Facebookgrej "hur ser du ut som bebis", då skulle det där kunna bli hampus resultat😂"Hollie hampusjunior Nordqvist" borde få bli hennes namn.
(null)


Vi hann sen inte va hemma särskilt länge innan hampus kom hem runt 16.30 och kort efter även vira och mamma. 
Mamma stannade på en grillmiddag innan hon åkte hemåt. 
Elvira tyckte sitt rum va jättefint! Och nu skulle hon inte kunna drömma om monster längre för dem kommer inte in under sängen när den står som den gör😅 perfekt👌🏻
(null)
Hon hade fått i sig 1,5l jordgubbar själv, hon har ärvt sin smak för dem av mig 😋.

(null)
Hollie har lärt sig å sitta när man håller henne, hon försöker liksom ta sig upp när hon ligger nu som att hon vill upp å sitta.
(null)
Gullplutt💕


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress