Mamma frågade om Elvira ville följa med och sova på Muskö idag, såååån ångestdämpande känsla för mig! Även om vi har gjort mkt och roliga saker på senaste så tar dagar som gårdagen över, när jag gjorde i princip ingenting med henne och hon märkbart tycker att det är tråkigt, att jag inte leker med henne osv för att annat kommer ivägen. Då får jag dålig samvete, men när annars ska jag hinna göra saker som måste göras hemma tänker andra hjärnhalvan🤷🏼‍♀️. Min filosofi "man  måste ha tråkigt för att kunna ha kul" funkar uppenbarligen inte på mitt eget samvete känner jag 😅. Men så playdaten vi lyckats styra med Minou imorgon kunde flyttas till fredagen och Elvira kunde på eftermiddagen åka med mormor ut till Muskö, nu har jag lyckats fylla tre dagar här med roligt innehåll för henne, och mindre dåligt samvete för mig😁🙌🏻.

Hollie har knappt sovit nånting idag, jag trodde hon skulle sova mitt på dagen så jag tog med mig henne och Elvira på en planerad shoppingrunda jag behövde göra idag, men i första affären vaknade hon och var sen vaken🤷🏼‍♀️. Resten av dagen blev det små korta powernaps på typ 10-15 minuter, det har aldrig hänt att de blir så lite. Förhoppningsvis blir morgondagen en dag då hon sover lite mer på, vilket skulle passa alldeles super då jag ska till Sandra och Äntligen få fixa håret.
(null)

(null)

Efter en poke bowl till middag satte jag igång med att STOR rensa Elviras rum när hon ändå sov borta, hon gillar att spara på typ -ALLT. Tar jag ut ett nytt lakan från en plastpåse ska hon ha plastpåsen för å sen hitta ännu mer skräp att fylla plastpåsen med, tar såpbubbelflaskan slut ska hon spara den för man kan ju ha vatten i den, tar jag sista pappret på toarullen ska hon ha den -"det är ju en kikare!!"🤦🏼‍♀️ såklart.. men jag har kommit på en ny regel med såna här "skräpleksaker" som annars bara blir liggandes, att där hon hittar det får hon leka med det, ska hon sen gå till ett annat rum får hon slänga det innan - och det har funkat! 
Men hur som helst så har hon samlat på sig sååå mycket saker så nu slängde jag en massa av dem som hon aldrig kommer sakna, plus att jag flyttade om hennes säng för att få lite mer golvyta att leka på.
 Vi behöver sen köpa nån ny förvaring till henne, nån bänk eller hylla att ställa upp lite saker på, men det får vi ta tag i när vi har mer tid över. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress