Förutom i förmiddags, dĂ„ var Gina och Lennox förbi pĂ„ fikađŸ™đŸ». Förutom det dĂ„ började oflytet igĂ„r, pĂ„ förmiddagen, jag skulle prova en trĂ€ningsgrej som satt pĂ„ lekstĂ€llningen pĂ„ Muskö. Ett sĂ„nt dĂ€r snöre med handtag man stĂ„r lutad ifrĂ„n för Ă„ sen trĂ€na rygg genom Ă„ dra sig uppĂ„t, de va bara den lilla detaljen att snöret inte satt fast sĂ„ nĂ€r jag lutar mig lite bakĂ„t Ă„ ska dra mig upp sĂ„ lossnar snöret Ă„ jag föll handlöst ner i backen😂. 
Sen 4-5 dagar tillbaka hade jag nĂ„n muskelvĂ€rk i nacken, sĂ€kert pĂ„kallad av att jag sovit konstigt eller att jag kanske bĂ€r mkt och  oergonomiskt nu nĂ€r jag Ă€r sjĂ€lv med barnen sĂ„ mkt, jag vet inte.. men den smĂ€rtan blev iaf femtioelva gĂ„nger vĂ€rre efter det dĂ€r falletđŸ‘ŽđŸ» jag skulle nog sĂ€ga att smĂ€rtan va vĂ€rre Ă€n Ă„ föda barn - men kanske för att den va mer konstant och inget lĂ€ge gĂ„r att sitta/ligga pĂ„ för Ă„ fĂ„ bort den. 
Men.. jag behövde Ă„ka hem pĂ„ seneftermiddagen för att Ă„ka och hĂ€mta pappas caddy pĂ„ Dalarö som jag skulle lĂ„na till idag, för idag hade hampus lovat att hjĂ€lpa mig köra in en kyl/frys till salongen. 
SĂ„ jag tog en Ipren och en citodon för Ă„ ta bort den vĂ€rsta smĂ€rtan, sen tog jag Hollie och Ă„kte ut mot Dalarö (caddyn har ju bara ett sĂ€te sĂ„ Elvira skulle fĂ„ hĂ€mtas senare nĂ€r hampus slutat jobbet). 
Jag stuvar om allt frĂ„n min bil in i caddyn Ă„ sen hem igen! 
Vid 20.00 var vi alla 4 hemma, dĂ„ hade hampus Ă„kt ut till Muskö och hĂ€mtat hem Elvira oxĂ„. 
Jag hade hittat en kombinerad kyl/frys pĂ„ blocket som endast va nĂ„gra Ă„r gammal, jag ville ha en begagnad men Ă€ndĂ„ en relativt ny sĂ„ att den hĂ„ller! Den skulle bli perfekt! 
SĂ„ nĂ€r hampus slutat jobbet idag möter jag, Elvira och Hollie upp honom i stureby, han har caddyn- kylbilen och jag har hans bil- barnbilen. SĂ€ljaren av kylen Ă€r snĂ€ll och hjĂ€lper oss fĂ„ in den 97kg tunga klumpen i bilen, den Ă€r för lĂ„ng för caddyn sĂ„ vi fĂ„r binda fast den med spĂ€nnband och köra med öppna dörrar. Jag har fortfarande svinont i nacken och det strĂ„lar ner i vĂ€nsterarmen sĂ„ jag var inte till mkt hjĂ€lp dĂ€r, men tĂ€nkte att in pĂ„ salongen fĂ„r jag bara strunta i smĂ€rtan Ă„ bita ihop.. 
men, nĂ€r vi alla Ă€r inne pĂ„ salongen och vi ska börja med att ge en hungrig Hollie mat och muta en rastlös Elvira med godis, sĂ„ börjar vi mĂ€ta, och inser att kylen jag köpt Ă€r för stor.. jag visste att den va högre Ă€n den gamla men den va Ă€ven bredare, och dĂ„ var höjden körd, den skulle krocka i nĂ„gra rör i taketđŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž 
ALL denna planering och kĂ„nkning och logistik HEEELT i onödan! Sen var den hĂ€r dagen förstörd! SĂ„ jag passade pĂ„ att avsluta dagen med nĂ„gra timmar pĂ„ akuten efter rĂ„dgöran med 1177 (som iof alltid sĂ€ger att man ska Ă„ka in för minsta lilla🙄).. men för att utesluta nĂ„n större skada Ă€n muskelskada pĂ„ nacken. LĂ€karen trodde som jag trott att de va en muskelskada och sa bara att om de blir vĂ€rre/inte bĂ€ttre fĂ„r jag Ă„ka till en annan akutmottagning som har röntgen. Jag slapp iaf nattningen och fick lite egentid dĂ€r i vĂ€ntrummet, sĂ„ de va ju skönt.. 

Men nu blir de kul med helg đŸ‘đŸ» 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress