Vi började med en förmiddag vid poolen efter frukost. Vid lunchtid gick vi och kollade vĂ€derutsikterna pĂ„ snorklingsbokningen, om jag kunde Ă„ka med, och idag va de lugnt sĂ„ snorkelturen blev avđŸ™đŸ». De va lĂ€ngesen jag va pĂ„ en sĂ„n snorkeltur men de va kul! Vi Ă„kte ut med en longtailboat och det var bara vi och ett par till pĂ„ bĂ„ten. 
Vi stannade pĂ„ tre olika snorkelstĂ€llen och en ö som bara hade svarta stenar som "strand". 
Korallerna va superfina hĂ€r och helt oförstörda (Ă€n sĂ„ lĂ€nge), de va som att simma i ett akvarium med alla fĂ€rgglada fiskar och koraller, och det var mĂ„nga fiskar!! Vi Ă„ngrar att vi inte tagit med nĂ„got som man kunde fota under vatten me..
(null)
Vi började med att dela pÄ en Lunch pÄ vÄrt hotell innan snorkelturen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom tillbaka till hotellet och till mamma och Elvira vid 17 tiden, dĂ„ lĂ„g de fortfarande vid poolen. Idag hade Elvira hittat sin första kompis hĂ€r nere, milou 6 Ă„r. Dem hade haft jĂ€ttekul hela dagen men hon va tyvĂ€rr bara pĂ„ vĂ„rat hotell Ă¶ver dagen för att bada i poolen.
(null)
De hade varit och Ă€tit lunch tillsammans och gick sĂ„ gulligt tillsammans😍

Till kvÀllen va vi alla trötta efter dagen, vi gick Ä Ät middag pÄ stranden men sen gick vi trötta hem direkt och la oss tidigt.
(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress