21 augusti 2020

Torsdag-fredag

Allmänt

Jag har haft två dagar som jag ägnat mycket åt salongen! Vi har bytt ut massor inredning/detaljer så allt lila har blivit "smutsrosa", alla mattor är utbytta, väntdelen blev en grå soffa istället för två fåtöljer, handdukarna är utbytta, allt silvrigt är utbytt till mässing, det blir Så snyggt!! 
Igår va Elvira hos farmor medan jag höll på å fixa salongen, vi fick mycket gjort🙏🏻. Sen kom hampus med sin bil så att vi kunde fylla även den men saker att slänga.
 Imorse började jag med att åka till tippen och slänga allt skräp innan jag fortsatte mot salongen. Hampus var ledig idag så han hade barnen hemma. 
Jag va hemma redan till 12 Tiden, då började vi jakten efter en sån där cykelpinne man håller i när man ska lära sig cykla och en GPS klocka till vira. Vi hittade till slut en cykelpinne på länna sport, men ingen klocka👎🏻 
Väl hemma sen blev det grillmiddag och testkörning med cykeln! (Hampus behövde dock först ta en Alvedon och 10 minuters vila på soffan - ovanan att behöva ta hand om två barn slog in 🤷🏼‍♀️😂)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress