Nu är två dagar med överinskolning över för Vira, imorgon ska hon lämnas på fjärilen för första gången. Hon har fått en ny hylla som hon stolt visade upp idag, en ny ingång, nya pedagoger och nya kompisar (men många gamla är såklart med oxå). Även om hon går kvar på samma fsk så känns det så sorgligt att hon byter avdelning. Vi kommer inte gå in på humlan igen, nått annat barn kommer få hennes hylla som vi alltid gått till, hon kommer inte ha Matilda 😭 (jag har sagt det förr, jag fattar varför hon lider av separationsångest, det kommer 100% från mig!). Men utåt sett mot henne är det här bara superkul och superhäftigt!! Hon ska få gå på stora gården, va med dem stora barnen och få  lära känna nya roliga pedagoger!

Jag hämtade henne från fsk vid 14 som vanligt, då hann vi gå hem och ta ett mellanmål -och fira sista dagen på humlan med glass.
(null)
Medan vi åt glass satt hon👆🏻dreglandes och kollade på 😂  hon fick lite majs iaf! 

Sen har Elvira lekt med barnen här runtomkring hela eftermiddagen fram till läggningen vid 19, med en snabb middagspaus. Det började med att hon lekte med Tindra och Emma, Tindra är nog 10-11år och Emma är 8år som Melker (och går tydligen i hans klass oxå😁), dem va så snälla som tog med Elvira, inget gör henne så lycklig som när hon hittar lekkompisar. Efter middagen kom de andra grannbarnen Felicia 5år och hennes lillasyster Louise 3år och frågade om Elvira ville hänga me ut, så hon va med dem och lekte på, sen kom hon hem lagom tills hampus gjorde detsamma-och det blev dags för läggning. 👍🏻

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress