Efter 8 veckor sommarlov☀️ jag hoppas och tror att Elvira var nöjd med den här sommaren. Jag saknade dock mkt, att åka på sommargrejer, åka mer båt, kanske åka till Gotland/Öland eller västkusten, att göra mer allmänna sommargrejer, det saknade jag. Det har inte varit livets bästa sommar helt enkelt, men heller inte livets sämsta, mest tack vare mamma och Muskö🙏🏻☀️. 

Lämningen på fsk imorse gick jättebra, hon går en vecka till på humlan innan hon byter till fjärilen den 18e. Det kommer bli tråkigt för henne att lämna Matilda, men spännande att börja på storbarnsavdelningen, hon gillar (som kanske alla barn gör) att få känna sig stor. 
(null)

Hollie och jag var bara hemma under tiden hon var på fsk, jag visste knappt vad jag skulle göra utan henne hemma, men vi fick tiden att gå. 
(null)
Hon har fått sitt namn💕
Coronaanpassningen är augusti ut så vi hämtade elvira vid 14, då hade jag bestämt mig för att ta med dem till krokodilbadet - på vinst eller förlust! Men det blev vinst! Vi hann inte ens komma fram innan Elvira hade hittat en kille att leka med, så dem röjde på bra, sen hittade hon Evelin från fsk, och ett par andra tjejer som försökte lära henne simma😅👍🏻 inte en enda sekund var hon med mig och Hollie. Hon gör livet väldigt enkelt ibland genom att bara va sig själv och jag är SÅ tacksam för det, allt jag behövde ha koll på var vart hon lekte å att hon höll sig ovanför vattenytan när hon badade 😄

(null)

Virginia

Hon är fantastisk vår Vira❤️

Svar: ❤️❤️❤️ hon har många fina människor runt sig som gör henne lika fin❤️
Elin Nordqvist

Virginia

Hon är fantastisk vår Vira❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress