6 augusti 2020

Elviras dag!

Allmänt Elvira

Igårkväll bestämde jag mig för att den här dagen, den skulle bli Elviras! Hon har haft ett sånt speciellt sommarlov 1. Första sommaren med en lillasyster/spädbarn 2. Första sommaren som hampus hade noll dagars semester, snarare tvärtom, han har jobbat mer.. så hon behövde va själv med mig och Hollie 24/7 förutom de flesta helgerna. 
 Vi har ju gjort massa mysiga sommarsaker ändå ihop med andra men när man ändå i slutänden är själv med två barn så mycket varav en är en bebis så blir bebisen prioriterad och mycket anpassas efter henne, och tålamodet är långt ifrån alltid på topp dem mest intensiva dagarna. Så nu va mitt samvete över detta så dåligt så nu förtjänade hon en riktigt BRA dag helt ämnad för henne!

Det första jag frågade var "vad vill du göra idag om du får bestämma helt valfritt" (jag visste vad svaret skulle bli) -Leos. För gud vad hon tjatat om Leos, jag har inte haft nån lust att åka dit och har skyllt på att det har varit stängt, men idag gav jag med mig.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Efter drygt 3h där åkte vi till maxi för å köpa kvällens middag som hon såklart fick välja, det blev tacos. På maxi fick hon även välja ut en present för 100kr
(null)
Hon valde ett fe-kit och en typ "skolbok"
(null)

(null)
Hon fick äta kinderägg innan middagen.

Och efter middagen som hon valde att vi skulle äta vid vardagsrumsbordet (hon vet att det är lite festligare när vi sitter där och äter), då fick hon ha disco på rummet, oxå en favoritsyssla! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Sen va hennes dag slut! Hon har varit så himla glad hela dagen och sagt 1000 gånger att idag är det hennes dag 😍 och hon var SÅ värd den! Världens bästa Elvira❤️

(null)
Jag tog en kvällspromenad på 8km i sommarvärmen☀️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress