Kanske inte helt ut men vi kan laga mat på spisen, diska i diskmaskinen och spola vatten i diskhon 😍. Det är sååå skönt!! Nu kan allt flyttas ut från tvättstugan och in i köksskåpen.  
För att minska nästa veckas jobbdagar flyttade jag om morgondagens kunder så att jag kan va hemma den dagen (-där tjänade jag en dags smittorisk😅) och jag hade ändå lite luckor att fylla de andra dagarna så det blev super, och det blir en perfekt sysselsättning att hålla på med imorgon -att städa ur och fylla köksskåpen och ta tillbaka tvättstugan för vad den är till för. 
(null)
Idag har vi/hampus då: kopplat om och ihop avloppet till diskhon och diskmaskinen, satt in diskhon, kran och diskmedelspumpen. Kopplat in och satt fast spishällen och slutligen skruvat fast bänkskivan. Jag har byggt klart lådorna till under diskhon så de ska jag försöka få dit imorgon oxå. 
Det kanske inte låter som så mycket men det är ändå småsaker som gjort stora framsteg och som varit avgörande för att vi kan flytta in alla saker i skåpen och laga mat 😍 ugn, micro och fläkten kommer få kopplas in efter att vi kaklat. 

Hampus gör det mesta i köket, han är bra på det, medan jag gör det jag är bra på💁🏼‍♀️
Baka bebis👇🏻😅
(null)
V.38 idag, 20 dagar kvar till bf🤰🏼

Och Elvira gör det hon är bra på, att göra skrivläxor💁🏼‍♀️
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress