Idag var dagen när ÄNTLIGEN städerskan skulle komma!! Som hon var efterlängtad, vi har verkligen inte brytt oss om att storstäda nånting sen renoveringen startade och det är sen typ veckan före jul?!😂 vi har småstädat här och var men iom renoveringen  så  blir det ju stökigt på en gång 🤷🏼‍♀️.. 
Hon kom 9.30 och vi hade tid hos BVC kl 13.00, så för att fördriva tiden fram till dess började vi med att åka ut till ladan för att byta däck på min bil (hampus får aldrig vila😂). Det gick snabbt så efter det åkte vi till port 73 och tog en tidig lunch/fika, följt av lite shopping till Hollie och Elvira. Hollie sov sig igenom alla aktiviteter. 
Sen närmade sig klockan 13 och vi kunde åka till BVC, de enda vi skulle göra va att väga Hollie för att se att vikten vänt, och det hade den🙌🏻 3070g vägde hon idag så ersättningen hade gjort verkan🙏🏻. Så nu fortsätter vi på samma spår, amma så länge jag orkar och ge ersättning emellan, det passar mig bra för då blir jag inte lika beroende av att behöva amma heller.
Efter detta åkte vi hem till vårat nystädade hem⭐️. Men vi spontanbestämde oss snabbt för att åka ut till Muskö till eftermiddagen, hampus framförallt ville komma hemifrån ett par dagar, så så fick det bli! Vi fullpackade bilen med mat och packning, hämtade Elvira från fsk tidigt, meddelade att hon blir borta ett par dagar å åkte mot Muskö🙌🏻. 
Det blir skönt att spendera några dagar här
(null)

(null)
Under middagen låg Hollie i sin vagn och roades av sin lilla hängleksak💕
(null)
Och av henne som hade skrattanfall under typ hela middagen😅👇🏻
(null)
Sen somnade hon👇🏻💕
(null)

(null)
Köket som nästintill klart och nystädat👌🏻✨Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress