Okej så här börjar den: 
Det var i onsdags det började, jag jobbade som planerat och slutade 17.30. Jag hade åkt pendeln in. Men när jag sitter med min näst sista kund runt 15.00 tiden börjar det kännas konstigt i magen och ländryggen, inte jätteont men jag trodde typ att jag var förstoppad eller att de va nåra slags förvärkar. De håller iaf i sig hela den kunden och under sista. Så när jag sitter med sista kunden messar jag hampus och frågar om han kan komma och hämta mig, mest för att det kändes "olustigt", inte alls för att jag trodde att värkarna satt igång, men ibland är jag trög alltså..🙄 hampus fattade nog mer än mig och kom å hämtade mig 17.30.

Väl hemma åt vi en mackmiddag, jag orkade inte fixa mat. Sen var det kväll som vanligt, jag kollade Big brother och Robinson och ja värkarna kändes och kom var femte minut ungefär när jag började klocka dem, å ändå fattade jag inte att de satt igång. Hampus som kanske fattade lite mer monterade ihop spjälsängen och ställde in den i vårat sovrum.
Vi hade bestämt med mamma att hon skulle ta Elvira när det väl var dags men jag va lite nojig över  om de sattes igång på natten att det skulle kännas så långt att åka förbi henne på vägen till Danderyd, så med tanke på det så hade jag messat Anna lite tidigare under kvällen och frågat om hon kunde ta Elvira om det skulle ske på nattetid å det kunde hon.

Jag tog en dusch och tvättade tack o lov håret trots att det är torsdagar som är min "tvätta håret dag"😂. 
Sen vid 22.30 försökte jag sova, de gick sådär men jag somnade nog till då och då, vid 22.38 hade jag messat anna och sagt att hon måste ha mobilen på på nätterna från å med nu, men hon svarade inte så jag tänkte att de va försent😅- varken hon eller jag visste att de ens fanns en tanke på att de skulle ske just den här natten. 

Jag vaknar till hela tiden och vid 02 tiden nångång börjar jag klocka värkarna igen och de kommer var 3-4e minut, jag messar då både mamma och Anna 01.50 
(null)

Men ingen svarade😫 😂

jag väntar lite och vid 02.35 chansar jag och ringer Anna, som tacka gudarna för det svarar!!🙌🏻  jag berättar läget och hon säger att jag ska ringa bb sthlm, jag hade lika svårt att göra de sist bara för att de känns som att det hela tiden ska kännas värre än det gör och att jag bara kommer bli hemskickad. Men jag ringer dem och berättar hela värkförloppet (jag hade ju ändå haft värkar i nästan 12 timmar då men jag tänkte inte på det så..🙄🤷🏼‍♀️). Hon säger att det är fullt men att ett rum snart ska bli ledigt så hon ställer mig på kö och så rekommenderar hon mig att åka in. 
Då vare bara å börja packa förlossningsväskan  och bebisens skötväska, hampus kopplade in babyskyddet och packade ner en väska till Elvira och väckte sen henne, hon kom nerspringandes till mig och frågade om bebisen skulle ploppa ut nu 😂 (det är jenny som lärt henne att bebisar bara "ploppar" ut). 
Vid 03.00 lämnar vi hemmet å åker till Anna där vi lämnar av en förväntansfull Elvira, och sen raka spåret till Danderyd och BB sthlm, den resan tar tack o lov bara 20 minuter, det är ju inte så jättekul att åka bil med värkar men resan gick ändå bra!

(null)
Sista magbilden jag tog mellan värkarna precis innan vi åker in 😅

Fortsättning följer...Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress