Vi kommer till patienthotellet runt 15 tiden, då är vi såå trötta efter att ha varit vakna hela den natten och jag hade sovit sjukt dåligt natten innan -och jobbat på det, och fött barn på det😂 . Så vi köpte med oss middag upp på rummet redan då, åt det och sen somnade vi nog vid 19 tiden redan. Hollie som bebisen ska få heta sov hela första natten, hon ammades nångång på kvällen där och sen först på tidig morgon dagen efter. Hampus hämtade upp frukost på rummet som vi åt innan barnmorskan kom förbi för att kolla ev. Gulsot och syresättning och även gå igenom bland annat förlossningsjournalen. Gulsot var noll och syresättningen var 99% av 100🙏🏻. Innan vi åkte hem fick vi oxå träffa barnläkaren som gjorde lite koller på ögon, höfter, huvud. Även där såg allt perfekt ut. Så då fick vi åka hemåt😍🙌🏻
Vi stannade på maxi på vägen hem för å köpa mat men även de sista som vi inte hunnit med -en present från lillasyster till storasyster, bindor, flaskdiskborste, ersättning å lite såna saker. Nu kommer jag inte föda barn igen förmodligen men OM det skulle ske så har jag iaf lärt mig att jag måste göra saker i ännu mer tid🤷🏼‍♀️😅. 
Jag hade ångest för å komma hem men det hade jag ju inte behövt haft om jag vetat hur fint mamma hade gjort det i det ändå kaosiga hemmet😂, så det kändes bara skönt när vi kom hem å fick landa här. 
Mamma och Elvira kom hem kort efter oss och Elvira fick äntligen träffa sin lillasyster💕 hon tyckte att hon var så söt men lite jobbigt när hon blev ledsen, en stund där på eftermiddagen skulle hon gå hem till Tindra och Melker för att hon tyckte de va jobbigt. 

Sen kom oxå Anna förbi en stund för å kolla på henne, men ingen får än så länge hålla henne tyvärr 😔 det känns tråkigt men samtidigt väldigt värt så att hon inte råkar ut för varken Corona eller nått annat virus i onödan. 
Vi åt tacos till middag och la oss ändå relativt tidigt. 


(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
💕
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress