Men vi börjar frĂ„n början med dagen, vi packade tidigt ihop oss pĂ„ Muskö och Ă„kte hemĂ„t vid 10 tiden. vi gjorde bara ett snabbt stopp hemma innan vi fortsatte mot mamma. Elvira skulle fĂ„ följa med henne, Lisa och Luna till Skansen medan vi skulle utrĂ€tta dagens Ă€renden. Och dem hade haft det bra!!đŸ‘ŒđŸ»đŸ‘‡đŸ»
(null)

(null)

(null)

 
Vi började Àrende nr 1. PÄ Ikea, vi hade vÄrat köksplaneringsmöte vid 12.15.
Mötet/planeringen gick jĂ€ttebra och jag Ă€r sĂ„ nöjd med resultatet som vi fick ihop pĂ„ bara det mötet, sen ska smĂ„saker fixas som att bestĂ€mma bĂ€nkskiva, stĂ€nkskydd, knoppar, om den inre inredningen Ă€r bra osv. Men en yttre, första skiss skulle kunna bli sĂ„ hĂ€rđŸ‘‡đŸ»
(null)
FĂ€rgerna stĂ€mmer inte överrens Ă„ sĂ„, men utseendet och placeringen gör. 

NĂ€r detta möte var klart Ă„kte vi raka vĂ€gen mot Norrköping, för att hĂ€mta hem min nya bilđŸ€©. Köpet gick supersmidigt, och bilen var över förvĂ€ntan trots att jag tror att jag hade hunnit bygga upp rĂ€tt stora förvĂ€ntningar innan Ă€ndĂ„. Och jag fick ju verkligen köra in den pĂ„ en gĂ„ng med strĂ€ckan Norrköping-Sthlm. Men det bĂ€sta av allt, den Ă€r en automat😍inte ens köerna i SödertĂ€lje va jobbiga😅

(null)

(null)
Det Ă€r mkt som Ă€r nytt för mig, först alla funktioner som Ă€r olika pĂ„ alla bilmĂ€rken. Alla funktioner i den hĂ€r bilen tex styrs genom skĂ€rmen sĂ„ det finns knappt nĂ„gra andra knappar. Och nĂ„gon vĂ€xelspak finns inte heller utan dĂ€r Ă€r det knappar för fram, bak och neutral, sen finns det paddlar om man vill vĂ€xla sjĂ€lv. Hittills kĂ€nns den superđŸ˜đŸ‘ŒđŸ»
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress