13 september 2019

Fixardag

Allmänt

Morgonen började med att jag fick ta med mig Elvira till globenhälsan och mamma. Hon tyckte att hennes fingrar behövde läggas om ordentligt och det gjorde dem! Så hon fick en saltkompress och fingertuta👌🏻.
(null)
Rapport från förskolan👆🏻 en överlycklig prinsessa 😍
 
Hon kom till fsk en timme senare så 10 lämnade jag henne.  Jag hann med en liten snabb shoppingrunda i HC innan jag åkte hem för att bli upphämtad av Linnea. Vi skulle ut till lokalen för att fixa det sista med blommor och placeringsarrangemang, och det blev SÅ fint!! 
Men jag ska inte lägga ut några bilder förrän efter imorgon 😍
Hampus och vira hämtade upp mig i vh så åkte vi och handlade kvällens middag och lunch till imorgon. Fick en mysig kväll hemma innan jag skickade iväg dem 🙈
Jag har haft så svårt att sova i veckan och jag vaknar av minsta lilla och har sen svårt att somna om, så den här natten när vi ska upp tidigt och va igång verkligen hela dagen och hela kvällen så ville jag få chans att verkligen sova en hel natt ostört🙌🏻 plus att även dem kan få lite sovmorgon och slippa bli utskickade tidigt imorgonbitti när alla kommer hit.
Nu ska jag gå och lägga mig och låtsas som att morgondagen ska bli världens vanligaste lördag för att optimera sömnchanserna 😂🙏🏻🙌🏻❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress