Lördagen: vi fick mycket gjort hemma under dagen, vi städade förrådet, klippte häcken, hade tindra och Melker över ett par timmar, rensade kartonger och fixade. Till kvällen var det dags för Johannas 40års fest!! 🎉 de blev inte mkt bilder under kvällen mer än massa suddiga, men de va väldigt kul hur som helst 😍🍾🥂🙏🏻❤️
(null)
Fyller man 40, var trebarnsmamma innan 25 och får fortfarande visa leg på systemet, då har man lyckats bra! 😫😍😍🙌🏻
(null)

(null)

(null)Söndagen:
Vi  var uppe i lagom tid för att hinna med allt vi önskade med dagen. Så vi samlade ihop allt av skräpet och ris från föregående dags städning och åkte till tippen med det - befriande sköönt!!
Sen fortsatte vi till IKEA för att kolla om dem hade något lockande kök för oss. Vi ska göra om det nu, vi skrev en prioritetslista med saker vi vill fixa/ införskaffa. Prio 1. Blev en städerska och att göra om köket. Så nu ska det fixas!! 
Jag känner inte att vi behöver ett värstingkök för vi ska inte bo här hela livet, men vi behöver ett nytt! Jag har sagt det förr å jag säger det igen, ett fulare kök än det som vi har idag har jag nog aldrig sett!
Vi hittade iaf ett som vi båda gillade, ett mellangrått  och vitaktig bänkskiva. Så vi bokade in ett "bygga-kök-möte" till nästa helg så då ska vi dit för att se vad som går att fixa.
(null)

(null)

(null)
 det är inte träder hon tycker är så gulligt, utan snigelmamman med sina (minst) 100 snigelungar som sitter på trädet 😂


Sen var det dags för nästa firande!! Annas 37års dag som är idag🎉🥳 
Vi åkte hem till dem vid 16 för middag och fika👌🏻
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)


En bra helg helt enkelt 🤩👌🏻😀Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress