Hela dagen var så klart helt obeskrivligt magisk! Ska inte ens försöka förmedla känslan i ord för det går inte.

Dagen började 8.30, då kom Jennie, Johanna, mamma Maria, makeupartisten Ramona, Linnea och kort efter även de två fotograferna hem till mig. Vi fixade oss, Ramona sminkade Jennie och Linnea och jag sminkade mig och Johanna. Maria fixade uppsättningarna på oss alla och vi blev SÅ fina!! Men finast av alla var såklart Linnea❤️ hon kommer va den snyggaste bruden jag nånsin får se!

Jag tog inte många bilder under dagen/kvällen, ska göra ett till minnesinlägg med fotografernas bilder sen 😍
(null)

(null)

(null)
Mitt uppsättning😍🙌🏻
(null)


Vid 12.30 hade vi precis ätit lunch och åkte vidare till lyckan och mötte upp killarna, det var strålande sol och helt optimalt foto och bröllopsväder❤️
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Detta gick superbra, så när vi var klara åkte vi till Österhaninge kyrka, vi kom fram vid 14.00 så vi hade 30 minuter till godo som vi kunde hänga i "bakrummet" och förbereda oss innan vigseln ägde rum😄.
När kyrkklockorna ringde gick vi in, och kort efter med den pampiga brudmarschen kom de, brudparet!😍🙌🏻 bilder på detta får vi se från fotografen.
Men efter 👇🏻
(null)

(null)

(null)
Elvira och mamma följde med för att se ceremonin i kyrkan, något som Elvira har längtat ihjäl sig efter!
(null)


(null)(null)


(null)


Jag och Johanna tog en bil ner till lokalen, Linnea och oliver åkte 👆🏻 och resterande dryga 100 gästerna åkte två bussar ner till stora vika och fållnäs. 
(null)
Om nån ska ha en tomtankad bil på sin bröllopsdag när bilen ska åka ca 10mil under ett relativt pressat tidsschema, då är det Linnea och Oliver😂
(null)


Nåväl, vi kom fram om än inte före gästerna men det gjorde inget, allt var iordningställt och personalen var många och jättebra!
(null)

Sen kom brudparet 😍😍😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter brudskål och mingel började middagen, den var såå god! Till och med desserten ÄLSKADE jag!
(null)

Jennies och mitt tal gick så bra att hålla! Och alla andra tal var väldigt väldigt fina, men oslagbart var Johannas❤️ 
(null)


(null)

Å de va dem bilderna jag har under middagen 😂 men som sagt, jag förlitar mig på fotograferna! 
Kvällen fortsatte sen med massa dans till liveband fram till 01.30, då tog jag och Hampus en taxi hem tillsammans med Linn och Eric, jag har nog aldrig varit så trött som jag va då 😂 men oxå såååååå mycket fylld av lycka över den här dagen! En dag som hamnar på topp 5 listan av livets bästa dagar!
(null)
Johanna w 😂😍
(null)

(null)


Vi sa det i talet men det tål att upprepas, tacksamheten, lyckan och äran att få 1. Ha haft Linnea i livet i 18 år, och 2. Få va en av Linneas tärnor på den här dagen är obeskrivbar❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress