13 november 2019

V.18

Graviditet2

Nu kan jag börja med dessa uppdateringar igen 🤩 (för andra och sista gången😅). 
Vi byter veckor på onsdagar så idag gick vi in i vecka 18. Jag lär snart behöva börja med mammabyxor- jag längtar inte.. 
(null)
Elvira frågar nästintill dagligen hur bebisen ser ut, hon får se bilder på hur den ser ut i magen för varje vecka och hon får höra vad den liknar i storlek, den här veckan var det en stor potatis 👆🏻 hon vill varje morgon/dag krama bebisen och hon säger att hon älskar bebisen i magen, hon är så gullig💕 tidigare har hon benämnt bebisen som "din bebis". "Fryser din bebis", "är din bebis hungrig nu" osv. Men allt mer börjar hon förstå att det är Våran bebis. Och när Hampus retas med henne är det nya hotet från henne att det bara är våran bebis å inte hans 😅.

Jag har mer "ocravings" än cravings, jag är inte sugen på kaffe, (samma som med Elvira), jag har försökt att dricka det för jag känner att huvudet hade behövt det, men nä🙅🏼‍♀️ det går inte, än.. 
Jag är inte det minsta sugen på sushi, sist jag åt det fick jag tvinga i mig dem där bitarna, de va så äckligt. I vanliga fall äter jag sushi MINST 2-3ggr i månaden och med Elvira åt jag det ju varenda vecka! Det var veckans höjdpunkt då. Nu är jag istället sugen på bara fräscha saker - typ sallad och fisk. Jag äter kött och det är oftast gott, men det lockar liksom inte att tänka på det, jag blir lite illamående av tanken på kött, typ köttfärssås🤢blää. Lakrits äter jag som vanligt rätt mkt men kanske lite mer nu eftersom det tar bort det där "stressillamåendet"👌🏻. Men den största cravingen denna gång är helt klart -skaldjur!! Jag är jämt sugen på skaldjur! Ostron, krabba, kräftor🤤🤤🤤 jag har ett pkt kräftor i frysen till när det krisar, tror jag får ta dem till helgmiddagen för nu börjar det krisa 😅
Så kvällens middag 💁🏼‍♀️
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress