Ett av årets alla stora händelser, Elvira ska bli storasyster i April💕och ingen kunde va stoltare än vad hon är. Nu berättar hon för alla om det! Hon gosar, pussar och pratar med bebisen i magen flera gånger om dagen men speciellt på morgonen när hon får komma över till vår säng och mysa lite innan vi går upp.  (null)
Från kubtestet 👆🏻

Nu är vi i v.17 och de värsta måendet har gått över. Jag har varit extreeeeeeeemt obeskrivligt trött, jag har till å med behövt gå å lägga mig på jobbet, jag har mått lite illa från å till, speciellt när jag stressat eller "varit igång" mkt, sen har jag känt mig allmänt "hormonpåverkad". Så jag har känt lite mer denna gång än med Elvira. 
(null)
V.17 + 3-4kg

Elvira fick veta att hon skulle bli storasyster direkt efter kuben var avklarad. Hon fick en docka och en bild på bebisen.
(null)

Familjen (förutom mamma som visste om från början) fick veta nyheten när vi va på besök hos Jenny m familj, då fick Colin en present med ultraljudsbilden som avslöjade nyheten👇🏻

(null)

Alla kompisar behövde få veta det lite tidigare eftersom vi har varit på en del tillställningar som skulle va konstiga att jag höll mig alkoholfri på 😅 
Linnea

Världens bästa nyhet ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Elin Nordqvist

Anonym

🙏🥰

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress