25 november 2019

Helgen

Allmänt

I lördags fick Elvira ha en heldag med morfar medan vi va iväg på firande. När vi åkte hemifrån gav jag dem en skattkarta på en skattjakt dem skulle gå i huset. Jag hade gömt guldpengar å lite annat som fanns utplacerade på olika ställen, det hade gått hem hos Elvira 😄. Hela dagen hade gått jättebra och hon hade somnat relativt utmattad i sängen mellan 19-20, så väldigt bra jobbat av pappa👏🏻👍🏻. 
(null)
Jag är nöjd med skattjakten, mindre nöjd med skattkartans oproportionerliga utseende🤷🏼‍♀️😅

I söndags var det dags för en dag som Elvira längtat länge efter! Hon skulle få åka på kryssning med morfar, Tindra, Melker och gammelfarbror Lasse, och mig, Hampus behövde skriva ett prov på en behörighet idag så han kunde tyvärr inte ta ledigt. 
Pappa har bjudit med Lasse på det för andra året i rad för att han ska få komma ut och göra något roligt med honom. Sist var bara tindra och Melker med men i år tyckte jag Elvira var tillräckligt stor för att uppskatta det oxå. Jag vet inte varför men jag har längtat efter att få åka på kryssning med Elvira - jag tror det är för att jag minns nångång när jag va liten så åkte vi på nån typ silja båt med familjen och jag minns att jag tyckte de va så himla kul och mysigt 😅 så jag ville ge henne den upplevelsen oxå -även om hon är en aning mindre än vad jag kan ha varit.  

Finfixad inför julbord🎄
(null)

Det blev en lyckad resa! Elvira, Tindra och Jag tog en hytt och killarna delade på den andra. (null)
I väntan på att julbordet skulle börja 👆🏻
(null)
Det var väldigt fint jul och vinterinrett
(null)
Lyckorummet🍭🍬
(null)


Supermätta tog vi oss till en bar med musik och sen en julshow som passade perfekt för barnen
(null)

(null)

Måndagen:
Vi hade bokat en premiumfrukost så den var superfin!! Och lugn. Vi satt kvar till 10 och åt den🙏🏻.
(null)

(null)

Sen var barnen badsugna så då blev det bad för dem och morfar. Med tanke på att 99% av resenärerna var pensionärer på 70+ så var det knappt några folk alls i badet😅. 
(null)

Vi avslutade med lite shopping i taxfreen och en lättare lunch innan vi la till i slussen vid 14 och vi kunde bege oss hemåt. 
(null)

Med två kryssningar i bagaget under ett å samma år så är jag väldigt nöjd med det nu😅 men de va kul å få ta med Elvira på en faktiskt och det var kul att få hänga ett dygn med pappa, Lasse och barnen💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress