19 maj 2019

Helgen

Allmänt

Sista helgen innan festen, och jag hade massor på  "att göra-listan" inför den. Men jag började lördagen med en städdag igen i samfälligheten, jag och Elvira var med. Det är inte så lätt å få saker gjort när man samtidigt ska försöka hålla henne road/sysselsatt, men vi sopade lite iaf. 
(null)

Efter den gemensamma korvgrillningen som grannen stod för började jag fixandet av saker på den där att göra listan. Jag kom ändå en liten bit. 
Till kvällen följde jag väldigt spontant bestämt med hem till bossens föräldrar som styrt en överraskningsfest eftersom han fyller 30 i veckan. Och oj va fint ordnat det var!! Det va väldigt kul att få komma ut lite och väldigt kul att träffa alla igen💕

(null)

(null)


(null)
Johan stod för lekarna 
(null)

(null)

(null)

Jag behövde va pigg inför söndagen så jag cyklade hemåt strax efter midnatt. 

Söndagen:
Då började jag med en stor storstädning med hjälp av Elvira återigen, hon är bäst!❤️
Fick klart hela städningen under hennes dagsvila. 
Lagom till hon vaknat komma mamma ut och hjälpte mig styra upp det sista inför planeringen av sysslorna till festen. Sen tog hon Elvira och åkte hem till Anna och barnen så att jag fick åka iväg och handla själv🙏🏻 hittade allt jag behövde och köpte nästintill allt till middagen. Väldigt skönt!!
Kvällen avslutades med ännu lite pyssel men nu är jag nog klar med alla förberedelser jag kan göra så här långt i förväg.Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress