Direkt efter frukost letade vi återigen upp två limeisar för att ta dem till thermalbadet vi skulle besöka idag - Széchenyi badet. 
Det var såå stort där!! Så det tog ett tag innan vi kunde lokalisera allt, det fanns massa pooler inomhus och tre stycken ute, vi hängde mest i dem ute. 
(null)

Sen gick vi in och tog ett "ölspa" i 45 minuter, man badade i bad med samma ingredienser som man gör öl på och sen fick man en egen tappkran man fick dricka så mkt man bara kunde i 😅 de va ett kul spa! 
(null)

(null)

(null) 

(null)

(null)

Vi lämnade badet vid 14 tiden efter flera timmars badande, då åkte vi direkt och åt en sen lunch vid ett mysigt torg i närheten 
(null)

Vi fortsatte sen till ett annat ställe där vi tog en aperol spritz i solen och spelade Chicago👌🏻
(null)
Och en slags glassbakelse..
(null)

(null)

Vi gick hem en snabbis och svirade om för att sen gå ut och äta sista middagen. Den åt vi på ett annat torg vi åkte förbi med elcyklarna av en slump, vi tog varsin förrätt då mättnaden från den superstora hamburgerlunchen fortfarande satt kvar, det känns som att vi ätit och druckigt typ hela tiden 😂
(null)


(null)

(null)
Vi hittade bara en Lime när vi gick från restaurangen, så vi tog den så fick Hampus skjutsa, då åkte vi till alla spel å gick loss där innan de va dags för hemgång.
(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress