I julklapp fick mamma en middag och biljett till showen "kort glad och tacksam" av oss. När vi bokade den så fanns det bara biljetter kvar i Karlstad, men det passade ju bra att det ändå var där. 
Det var jag, Anna, Jenny och mamma som skulle gå, men Micke hängde med till Karlstad och hängde med Michael, Hampus och Elvira stannade hemma. 
(null)
Jag och mamma åkte hemifrån vid 10 och mötte resten hemma hos michael och Jenny. Vi tog en bra promenad med mini innan vi åt lunch, och sen hängde vi hemma lite innan det var dags för att åka in till stan och restaurangen vi bokat bord på.
(null)


(null)

Vi åt middagen på naviero -tapas😋 mina rätter:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allt var så gott! Även om jag fick gå på alvedon hela dagen och kvällen pga världens värsta hals-, öron- och nackvärk😩
Showen började 19.30, vi kom dit lagom till när den började. Och gud va den va rolig!! Jag skrattade så jag grät! 
När den va slut var det precis som att mina alvedon hade gått ur kroppen och jag kände mig såå dålig. Så jag gick och la mig på en gång när vi kom hem.
(null)

(null)

(null)Den här dagen har inte varit så rolig. Jag mådde helt ok imorse men blev sämre å sämre ju längre dagen gick. Hade yrsel så fort jag reste mig, och samma värk som igår. Så jag har legat på soffan hela dagen medan de andra va iväg till stan.
Hemresan kändes som en evighet och jag va inte hemma förrän efter 18, då hade jag inget val än att packa upp all packning från Sri Lanka som bara legat hela veckan, jag har verkligen inte haft tid eller ork för den! Egentligen hade jag inte de idag heller men nu blev jag tvungen. 🤷🏼‍♀️
Nu väntar en återigen helt fullproppad jobbvecka utan tid för sjukdomar så nu får detta gå över tack.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress