Vi började dagen vid poolen, till Elviras stora besvikelse var Saga inte där (eller "den lilla flickan" som hon kallar henne, Saga 7år😂), de va iväg på utflykt idag och lagom när de kom tillbaka så åkte vi iväg på vår utflykt! 
Vi skulle till staden Galle. På vägen fick vi för oss att besöka vad vi trodde va en teplantage som chauffören gärna tipsade om/skjutsade oss till, men herregud vad tråkigt det var! Och teplantage var det inte! De va en örtplantage som man sett 100gånger tidigare i andra asiatiska länder. Jag kunde bara tänka på vad Elsa hade gjort om hon varit med på detta (-hon hade dött). Guiden pratade om precis alla deras produkter och exakt vad det var, vad de innehöll, vad de hade för inverkan, på hur lång tid, hur de framställdes osv osv, allt detta efter att ha talat om att han kunde 9 språk, pluggat till doktor, att hans föräldrar var doktorer, att han faktiskt va 41år (men såg ut som 20)osv. Efter att han pratat i 4minuter av kanske 30 långa minuter så började jag inse hur detta skulle va och fick därför en skrattattack mitt i hans predikan om en superviktig ört😂. Elvira till å med gäspade ljudligt under rundgången, men det hon tyckte va kul va att det hoppade en apa i träden ovanför oss, men den verkade guiden bara tycka störde oss 🤷🏼‍♀️. 

Vad jag såg framför mig med en teplantage på Sri Lanka 👇🏻
(null)


Vart vi kom 👇🏻😂
(null)


Efter att mamma tvingats köpa en svindyr produkt mot rynkor och fått lämnat ett bidrag till guidens fortsatta studier så fortsatte iaf resan till Galle. Vi åkte till Galle fort först där vi fick se solnedgången, det var superfint där, ett stort gammalt fort med en jättefin utsikt. Elvira var väldigt populär bland folket där, lite som Vietnam förra året. 
Det var väldigt kul att se denna plats!

(null)

(null)

(null)
Team❤️

Sen skulle chauffören ta oss till en restaurang, han började först med värsta lyxrestaurangen, men det var inte alls vad vi 
Kände för utan sa att vi ville till en mer "vanlig" restaurang, då visste han en jättebra han skulle ta oss till! Det var tydligen KFC 😂 Elvira va jättehungrig och vi orkade inte mer så hon fick en meny där och vi väntade med att äta tills vi kom hem och gick på en restaurang på gatan😅👍🏻. Det blev ett roligt kvällsäventyr iaf!

Ja men juste!! Det var ju nallens födelsedag idag oxå, så det firades vid lunchen med tårta, glass och sång 
(null)

(null)

(null)

Nu är vi slut efter denna dag😅👋🏻


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress