Vid 05 tiden kom bussen och hämtade oss från hotellet. Resan gick bra men Elvira blev åksjuk igen, jag hade som tur va ombyte frampackat till henne. 
Sista bilden från Sri Lankas fina natur💖
(null)

 
På flygplatsen fick vi hänga i en av loungerna, väldigt skönt 🙏🏻
(null)

(null)

(null)

Flygresan hem tar som vanligt längre tid så den tog 10h och 40min, och det var dagflyg.. Men alltså Elvira, hon imponerar verkligen! Hon sov i 3h och resten av flygningen satt hon hela tiden på sin plats, ritade, lekte, kollade film eller spelade spel på telefonen. Jag kunde under resan se 3 hela filmer🙏🏻 Med alla saker vi hittade på under semestern så var hon väldigt anpassningsbar och hängde glatt med på precis allt! Världens bästa reseunge❤️ (det enda hon är extremt dålig på är som vanligt att äta, där går hon mig på nerverna)
(null)

(null)
Hennes mat👆🏻
Och vi fick välja mellan kött och lax👇🏻
(null)

(null)

(null)
Andra måltiden👇🏻
(null)


På Arlanda sa vi hejdå till Saga med familj, Elvira kommer nog sakna Saga så snäll som hon va mot henne💕. Sen kom efterlängtade pappa Hampus och hämtade oss❣️

Kvällen hemma blev kort, vi va hemma vid 18.30 och då lagade vi en snabb middag, Elvira nattades vid 19.00 och jag höll mig vaken till 20.30. 

Gud vad jag saknar Sri Lanka nu, men det bästa jag vet efter en resa är att läsa alla mina inlägg från semestern, om å om igen och få tillbaka semesterkänslan! Är så glad att jag ändå har allt nerskrivet i text och bilder för både min och Elviras skull (och för speciellt Hampus under resans gång)🙏🏻❤️, så värt! 

Jag tycker vi fick gjort allt jag hade på min bucketlist för denna resa. Men nu har jag nya mål med nästa resa till Sri Lanka. Jag vill åka till Yala, den andra stora nationalparken, jag vill ta dykcertifikat, jag vill besöka sigiriya berget som är ett av UNESCOs världsarv (men det är inte så lämpligt med småbarn), och heller inte åka in till djungeln för att gå till olika vattenfall som jag oxå vill göra. Jag längtar som bara den till nästa gång jag får åka dit!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress