1 juni 2019

Lördag

Allmänt

Känns som tredje lördagen nu! 😅 men skönt!  jag va så sugen på en till extra god frukost idag så medan tindra och Elvira lekte runt och Hampus höll på att vakna cyklade jag iväg till affären å köpte nygräddat bröd, frukt, juice och yoghurt. Det blev en bra start på dagen! 
(null)

Vi har fixat en hel del återigen, (känns som att det är de enda vi gör när vi inte har något annat planerat 😂), men det är både kul å skönt å få saker gjorda så man känner att man kommer nån vart! 

Dessutom fick jag massa rabarber av grannen idag, så mitt i allt fixande gjorde vi två rabarberpajer, en till oss och en till grannen.
(null)
Det bästa med å baka👆🏻
(null)

(null)
Supergott😋

Vi fick en hängstol igår av Anna och Jenny som vi va å köpte krokar till, men den får vi sätta upp imorgon för så långt kom vi inte idag😅. Vi fick iaf upp en gardinstång i sovrummet, samt min "världstavla" som man skrapar på länderna man besökt, jag har en bild i huvudet att jag ska fylla hela den här väggen med olika resebilder (null)
Som ska sättas upp runt omkring kartan. Jag får se om de blir lika bra irl som i mitt huvud, jag har iaf ägnat kvällen åt att gå igenom alla bilder jag har för att sålla ut ett fåtal till väggen. Det är alltid svårt att välja när man bara ska välja en från varje resa, men fick till slut iväg en beställning iaf!👌🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress