Igår sa vi att om Elvira inte kan/vill gå på foten idag så måste vi åka till doktorn. Och sagt och gjort, hon kunde inte gå på foten idag.
Jag skulle ha städdag på salongen och bara ta en kund på eftermiddagen. Så jag kunde ändå följa med på förmiddagen. Vi började med att försöka åka till mamma för å se om det hjälpte, men inte.. hon ville fortfarande inte stå på foten. 
Vi fick då en tid på Martina barnsjukhus kl 12.40, då åkte vi in till salongen och väntade på vår tid där så kunde jag va med och städa ett litet tag iaf. 
Doktorn på Martina konstaterade att foten var 
Väldigt svullen och spänd på fotsulan, så de förstod att hon inte kunde stå på foten. Vi röntgade och såg att ingen var brutet iaf🙌🏻 tack o lov! Och hon var så himla duktig på alla steg, hon va ledsen, men gjorde som dem sa❤️
De rengjorde såret och satte på ett nytt plåster, sen fick hon välja en valfri leksak från deras skattkista, hon valde en ring💕.
Jag åkte tillbaka till jobbet och tog min enda bokade kund. 
Tack o lov för att Elsa och Veronica är så bra, de städade superfint på salongen🙌🏻,min minimalistiska insats gick inte å räkna med i resultatet.😝
(null)

(null)
Att va med på mammas jobb är iaf kul😍
(null)

(null)
Sen lovade vi henne vilken klubba hon ville när hon va så duktig hos doktorn, och hon är inte dum hon👆🏻😅 men hon va värd den största klubban i hela världen efter sin prestation.


Imorgon ska hampus och Elvira tillbaka till Martina på återkontroll för att se att svullnaden minskat, om hon inte mot förmodan kan gå på foten imorgon, vi får se🙌🏻

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress