Oj oj vilka dagar vi har haft.. vi börjar med gĂ„rdagen, 7 juni, Elviras födelsedag! 3 Ă„r fyllde hon, tĂ€nk att man pĂ„ tre Ă„r kan fĂ„ ett sĂ„ stort hjĂ€rta, med empati som ingen annan och en envishet som kommer ta henne lĂ„ngt hĂ€r i vĂ€rlden! 
Hon vaknade 03.00 (hĂ€nder aldrig😂), dĂ„ frĂ„gade hon om inte mormor skulle komma och sjunga för henne, hon fick spĂ€nd som bara den ligga och vĂ€nta till sju tiden, hon hade somnat om och vaknat frĂ„n och till fram till dess, sĂ„ vid sju hade jag inte hjĂ€rta att lĂ„ta henne vĂ€nta lĂ€ngre. Jag gick upp och förberedde en minitĂ„rta och paketen. Sen gick vi in och sjöng för henne, jag, mamma och Hampus. 
NĂ€r vi kom in lĂ„tsassov hon😂 sĂ„ gulligt, sen blev hon sĂ„klart jĂ€tteglad för alla paket!
(null)

(null)

(null)


(null)


(null)


Vi hade en skön förmiddag och dag pĂ„ Muskö, morbror Göran och Micke kom förbi och tog en titt pĂ„ bygget, Hampus lagade grĂ€sklipparen som gĂ„tt sönder och sen Ă„kte vi hemĂ„t vid 14 tiden. (null) 
Hon tvĂ€ttade bilen oxĂ„ 
(null)

(null)

(null)

(null) (null)

Jag kĂ€nde mig liite stressad hem för Ă„ hinna fixa allt som skulle fixas, sĂ„ vĂ€l hemma satte fixandet igĂ„ng med detsamma. Bakning, stĂ€dning, handling, dekorering osv. 
(null)
Och sandlĂ„debyggning! Hon fick den av oss i present. NĂ€r de skulle bygga ihop den gick Elvira plötsligt fram till Hampus, kramade honom och sa "det hĂ€r va sĂ„Ă„ bra" 😍😍, dĂ„ har man lyckats med Ă„ göra hennes dagâŁïž
(null)

(null)

(null)
TĂ„rtan behövdes byggas den hĂ€r dagen för att hinna sĂ€tta sig till dagen efter. 
(null)
2,5 tĂ„rtbottnar 😅

(null)
 
Jenny och Anna kom förbi under kvĂ€llen med tindra och Melker eftersom dem (förutom Anna) inte kunde va med pĂ„ lördagens kalas.
(null)

(null)

(null)
Sen avslutades hennes födelsedag med att hon fick premiĂ€rköpa glass frĂ„n glassbilen innan det var lĂ€ggdags đŸ€—

Kl 01.00 lĂ„g vi i sĂ€ngen, efter att ha brĂ€nt en  plĂ„t, fĂ„tt göra om Ă„ göra rĂ€tt, fixat och pysslat hela kvĂ€llen 😅. 

FortsĂ€tter med kalasdagen i ett nytt inlĂ€gg .. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress